|
|
|
|
|
|  [tirami-Su]
|
|
|
|
|
| 1 | porsjon | savoiardi |
| 1 | porsjon | kaffedip |
| 1 | porsjon | mascarponefyll |
|
|
|
|
|
Kaffedip
| Sterk kaffe (espresso) |
| Sukker |
| Likører (kahlua, amaretto el.) |
|
Hell kaffe i en dyp tallerken og smak til med andre ingredienser.
Lag gjerne en stor porsjon.
|
|
|
|
|
|
Mascarponefyll
| 250 | g | mascarponeost |
| 3 | stk | egg |
| 100 | g | sukker |
| 2 | dl | fløte |
Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend inn mascarponeosten. Pisk fløten til krem og vend inn.
Benytt en kakeform eller kakering. Dypp fingerkjeks i kaffedip'en og legg et lag nederst i formen.
Bre over et lag med mascarponefyll. Fortsett med å legge fingerkjeks og mascarponefyll annenhver
gang så langt du har plass. Avslutt med mascarpone. Sett kjølig i fryseren i noen timer, og la
den så tine i kjøleskapet i 3 timer. Sikt kakaopulver på toppen av kaka rett før servering.
|
|


|
|
|
|
|
|